De Bruyn Auto's VOF Winkelhaak 3 5111 PX Baarle-Nassau Tel. 0135077616
De Bruyn Auto's VOF
Diensten

In- en verkoop

Sinds 1989 verzorgen wij de in- en verkoop van diverse auto’s uit verschillende klassen. Henk de Bruyn Auto’s heeft altijd een ruime voorraad waar u naar kan komen kijken. Heeft u een auto welke u graag aan ons wil verkopen of inruilen? Neem dan graag contact met ons op. Hebben wij geen passende occasion op voorraad? Dan gaan wij voor u op zoek. U kunt bij ons niet alleen voor Nederlandse auto’s terecht, maar ook voor de aankoop van een Belgische wagen.

Gebruikt en nieuw

Wij leveren nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens tegen dezelfde prijzen als bij een merkdealer. Uiteraard behoudt u bij ons de fabrieksgarantie. Tevens kunnen wij u een goed en onafhankelijk advies geven over welk merk en type auto het best bij u past, dit komt omdat wij niet merkgebonden zijn.
Schakelt u over op een ander merk, dan is dit geen probleem. U kunt gewoon bij ons klant blijven.

Onderhoud en reparatie

Naast het onderhoud aan uw auto kunt u met uw auto bij ons ook terecht voor de meest uiteenlopende reparatie werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervangen van lampjes, vervangen van de accu, vernieuwen van remmen, vervangen van banden, repareren van ruiten, airco controle en reparatie hiervan.

APK

De APK is een (meestal) jaarlijks terugkerende controle voor uw auto. Hierbij wordt uw auto op diverse veiligheidsaspecten gecontroleerd. Wij zijn door het RDW erkend als keuringsbedrijf. Dit betekent dat wij diverse voertuigen mogen keuren voor de APK, hieronder vallen: Benzine en dieselauto’s, campers en bedrijfsauto’s tot 3500kg.

Airco service

Ook uw airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Zorg dat uw airco in optimale conditie is. Dit voorkomt nare luchtjes en daardoor heeft u minder snel last van brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen. Bovendien zorgt de airco ervoor dat u fris achter het stuur zit. Tevens hebben wij een aircoservicestation voor het nieuwe koudemiddel R1234YF.

Schadeherstel

Of het nu gaat om schadeherstel of schadereparatie; wij hebben afspraken met gerenommeerde schadebedrijven waaraan wij de schades aanbieden. De werkplaatsen van deze schadebedrijven beschikken over diverse apparatuur en gereedschappen om uw schade te repareren en te spuiten.

Banden

Voor de reparatie van uw huidige banden of de aankoop van nieuwe banden kunt u bij ons terecht. Ook verzorgen wij de wissel van zomer- en winterbanden. Door het tijdig wisselen van uw banden heeft u langer plezier van uw banden en heeft u meer profijt van de zomer- of winterband. U kunt hier doorgaans op wachten.

Ruitenreparatie

Doorgaans kunnen wij uw autoruiten repareren middels een speciaal vulmiddel. De kans is groot dat uw verzekering deze reparatie zelfs vergoedt. Indien uw ruit niet meer te repareren is of er een dusdanig grote scheur in zit kunnen wij uw ruit ook vervangen.

Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen.

Koplampen polijsten

Zijn de koplampen van uw auto dof, verkleurd en/of beschadigd? Buiten dat het niet mooi is, is het ook niet erg veilig. Koplampen die niet mooi helder zijn geven veel minder lichtopbrengst en dus ook minder zicht in het donker. Wij kunnen ze voor u weer helder maken.

Pechhulp

Bij De Bruyn Auto’s VOF kunt u altijd rekenen op snelle en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan. Daarom bieden wij de beste hulp bij pech onderweg. U belt ons en wij komen met onze auto-ambulance uw kant op, en zorgen dat uw auto terug naar ons of de gewenste plaats gaat.

Vervangend vervoer

Kunt u uw auto niet missen tijdens het onderhoud of de herstelling? Dan voorzien we je graag van vervangend vervoer. Zodra het onderhoud geklaard is, nemen wij contact met u op en kunt u de vervangauto weer inruilen voor uw eigen auto.

Diagnose & Storingen

Kampt uw auto met een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Laat De Bruyn Auto’s dan een diagnose uitvoeren. Als auto diagnose specialist kunnen we de oorzaak van autostoringen vaak snel traceren en zo autoproblemen effectief oplossen.

Occasions

Om een indruk te krijgen van onze actuele voorraad, nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze online showroom. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze garage.
Bekijk ons aanbod